onsdag 15. desember 2010

Oppgave: Julebyen i Egersund

Torsdag 9. Desember dro klassen til julebyen i Egersund. Det var kjempekoselig, jeg fikk skikkelig julestemning. Jeg hadde med meg kameraet mitt, så her er noen bilder jeg tok på turen:




Denne boksen (eller hva jeg skal kalle den), brukte jeg mye tid ved. Jeg ble helt forelsket, var så koselig å se inn. Prøvde å ta noen gode bilder av den også, men det ble ikke så veldig vellykket. 








SÅ kaldt var det. Vi måtte inn på Brio for å varme oss, det var rett før vi mistet følelsene i bena! Vi oppholdt oss på Brio store deler av turen, egentlig. Samtidig som vi varmet oss, var det skremmende spennende å se på alle lekene vi er for voksne til :)
Da det var en time til vi skulle hjem, ble vi så desperate etter å få i oss varme at vi begynte å lete etter lærerene. Vi skulle spørre dem om vi kunne få ta toget hjem litt tidligere, men vi fan dem ikke. Da det bare var 15 minutter til toget skulle gå, måtte vi bare komme oss til togstasjonen. Etter å ha gått i et raskt tempo, kom vi oss til togstasjonen. Toget gikk rett foran nesa på oss. Typisk! Så det endte med at vi satt på stasjonen og varmet oss til alle de andre kom. Togturen hjem var utrolig koselig, og alt i alt var det en kjempekjekk tur! :) 

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...